Starbucks

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 08:00-20:00

Szombat 08:00-20:00

Vasárnap 09:00-18:00

Kapcsolat

Nincs megadva

Nincs megadva

Az üzletről

Székesfehérváron az Alba Plaza főbejáratánál 2018 decembere óta arra törekszünk és azon dolgozunk, hogy próbáljuk átadni a kedves vendégeink számára hogy mi is az a Starbucks-kávékultúra. Épp ezért gyakran tartunk szemináriumokat és kávékóstolásokat is,amelyen a részvétel ingyenes, az élmény pedig garantált, hogy az egész kínálatunkat kipróbálhassák, megismerhessék, és így ki tudják választani a kedvencüket.

A baristáinkkal különös gondot fordítunk arra, hogy a hozzánk ellátogatók számára minden pillanatot tökéletessé tegyünk, megteremtsük számukra a 3. helyet, ahol kellemesen tölthetik idejüket az otthonuk és a munka után, ahol a kikapcsolódás nem csak ábránd, hanem valóság.

Hétfőtől Szombatig 7:00-től 21:00 óráig, vasárnap 9:00-20:00 óráig várjuk kedves vendégeinket finomabbnál finomabb kávéinkkal és különleges szendvics és sütemény kínálatunkkal.

A letisztult, modern dizájnú kávézón kívül a jó időben a teraszunkon is helyet tudnak foglalni azok akik a friss levegőn kívánják elfogyasztani kedvenc hűsítő, nyári italukat.

Elfogadott fizetési eszközök

PayPass, VISA, Mastercard, Maestro, American Express, K&H SZÉP kártya, OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, Starbucks Rewards Card

Saját szolgáltatások

Lehetőség van személyre szabott ajándékcsomagok vásárlására
Free WIFI lehetőség
Kutyabarát hely

Törzsvásárlói rendszer

Igen, a Starbucks Rewards Card-dal, aminek a lényege, hogy úgy működik, mint egy bankkártya és regisztrálás után minden elköltött 160 Ft után csillagokat tudnak gyűjteni rá a kedves vendégek. Különböző fokozatokat lehet elérni ez által és különböző kedvezményekre jogosít fel, mint pl. ajándék ízesítés a kávéba, tejszínhab, ajándék ital, szülinapos kedvezmények, stb.

Egyéb információk

2 hetente szombaton kávészemináriumot tartunk, amelyre várunk minden kedves érdeklődőt!